Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@18:11:35 GMT

طرح ملی سلام بر امام در مساجد قزوین آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۶۰۵۶۷

طرح ملی سلام بر امام در مساجد قزوین آغاز شد

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت دهه کرامت و همزمان با حرم مطهر رضوی چهارشنبه شب در مراسمی با حضور حجت الاسلام علی نعمت اللهی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در مسجد امام خمینی غیاث آباد طرح سلام بر امام آغاز شد.

پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در مسجد امام خمینی قزوین، حجت الاسلام علی نعمت اللهی با اشاره به اهمیت برگزاری دعا و نایش در مساجد گفت: یک سنت حسنه به مناسبت دهه کرامت از امروز در قزوین آغاز می شود که می تواند در تقویت روحیه معنوی مردم موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: یکی از تاکیدات اسلام در شناخت ائمه معصومین توجه به زیارت های وارده است و با شناخت اهل بیت می توان روحیه معنویت را در جامعه گسترش داد.

نعمت اللهی تصریح کرد: این همه توصیه که به شناخت معصومین شده با زیارت می توانیم به معرفت برسیم که در این راستا زیارت های مختلفی نقل شده که برخی از امام معصومین نقل شد از جمله زیارت جامع کبیره که یک شناسنامه کامل از ائمه را به تصویر می کشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآورشد: یکی دیگر از زیارتها که تاکید شده زیارت امین الله است که خوشبختانه در طرح ملی برای ترویج آن اقدام شده است.

وی اضافه کرد: با برگزاری این زیارت یک سنت حسنه پایه گذاری می شود و هر کس که بتواند یک سنت حسنه راجاری کرده و به آن عمل کند اجر و پاداش فراوانی دارد.

نعمت اللهی بیان کرد: اداره تبلیعات اسلامی با همکاری موسسات فرهنگی در شهر مشهد این طرح را آغاز کرده که تصمیم گرفته شد تا بتوان در قالب یک طرح ملی بتوان آن را هفته ای یک شب در مساجد و بقاع متبرکه استان ها هم آن را اجرا کرد.

وی اظهارداشت: قرائت این زیارت در هشت مسجد قزوین به عنوان هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت آغاز شده و بتدریج در همه مساجد فعال که نماز جماعت دارند قرائت می شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین تصریح کرد: بتدریج این دعا در سایر مساجد فعال و بقاع متبرکه برگزار خواهد شد.

رضا فضلی سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین در حاشیه این مراسم به خبرنگار مهر گفت: این طرح در حمایت از فعالیت فرهنگی و تبلیغی در اماکن مذهبی در مسیر معرفت افزایی و استفاده از ظرفیت های مردمی و اماکن مذهبی و فرهنگی، در ترویج فرهنگ رضوی اجرا می شود.

وی بیان کرد: عملیاتی کردن ادعیه خوانی در قالب طرح ملی «سلام بر امام» بر اساس اقتضائات بومی و محلی سراسر کشور عملیاتی شده است.

سرپرست معاونت فرهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین یادآورشد: ساماندهی تشکل های تخصصی برای تقویت و حمایت از برنامه های ادعیه خوانی، فعال سازی مبلغان زن و مرد، مداحان و هیئت های مذهبی، مدارس و دستگاههای فرهنگی پیرامون تبیین و نهادینه سازی زیارت امین الله همانند دعای کمیل و ندبه و زمینه سازی انس و الفت آحاد مردم با سیره معصومنی (ع) و تدبر و عمل به آموزه ها در این طرح مورد توجه قرار دارد.

فضلی در خصوص اهداف این طرح گفت: زیارت امام رضا (ع) از راه دور و اترتباط قلبی با آن امام رئوف، بهره بردن از ثئاب زیارت حضرت رضا (ع) به ویژه برای افرادی که امکان زیارت از نزدیک را ندارند، آشنایی مردم با معارف اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و صفات و عناوین واردشه در فرازخهای زیارت امین الله، ترویج و تعمیق معارف رضوی در قالب جلسات تبیین و تفسیر زیارت امین الله، هم آوایی و هم نوایی دلدادگان و محبان امام رضا (ع) با قرائت زیارت شریفه امین الله در روزهای چهارشنبه هر هفته در سراسر مساجد حسینه های، بقاع متبرکه، هیئت های مذهبی از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.

وی اظهارداشت: آستان قدس رضوی، صدا و سیما، سازمان بسیج مستضعفین، سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه، کانون جوادالائمه، مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور، کانون مساجد کشور و شورای سیاست گذاری ائمه جمعه از دستگاههای اجرایی همکار در این طرح هستند.

در ادامه پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء با قرائت زیارت امین الله طرح سلام بر امام در مسجد غیاث آباد قروین آغاز شد.

کد خبر 4663745

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی قزوین زیارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۰۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم+ تصاویر
  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم
  • زیارت اماکن مقدس عراق در هوای بارانی + فیلم
  • همراه با اخبار ورزشی دهم اردیبهشت استان قزوین
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد