Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه و دانشگاه گفت: زیارت امین‌الله مصداق بارز آرامش و نشاط در زندگی است. ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس،به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان در ویژه برنامه‎های فرهنگی حرم مطهر رضوی که بعد از نماز مغرب و عشاء در صحن جامع رضوی برگزار شد با اشاره به اینکه انسان‎های متقین همیشه شاد و با نشاط هستند اظهار داشت: گریه مومنان با شادی آنها منافات ندارد بلکه گریه ایشان در راستای عبودیت است و یک نشاط و آرامش قلبی را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خطیب حرم مطهر رضوی ابراز کرد: برخلاف تصور رایجی که در بین ما جا افتاده است، نشاط و سرزندگی در منظومه معارف دینی از اهمیت بالایی برخوردار است و باید اعلام کرد که دینداری واقعی تناسب بالایی با نشاط دارد.

31 هزار فرهنگی در فراخوان "زیارت امین الله" مشارکت کردند500 دانش‌‌آموز و دانشجو مددجوی بوشهری به اردوی زیارتی تفریحی اعزام می‌شوندویژه‌برنامه حسینیه فاطمیون مشهد در ایام زیارت مخصوص

وی با اشاره به اینکه نشاط در دین دارای تعریفی است که باید آن را به دقت شناخت و شاخصه‌هایش را ترسیم کرد، گفت: ریشۀ اصلی نشاط محبت بسیار زیاد است، نشاط عمیق با شدیدترین محبت پدید می‌آید. اگر مختصات و شاخصه‎های محبت را ترسیم کنیم به این نتیجه می‎رسیم که انسان فقط می‌تواند اهل‌بیت(ع) را این‌طور شدید دوست داشته باشد.

پناهیان افزود: امیرالمؤمنین(ع) در روایتی می‎فرمایند که «دین یعنی سرور»، دین مومنان را سرحال می‌کند. البته متاسفانه ما دین را مدلی تبلیغ می‌کنیم که از آن این شادی و سرور در نمی‌آید.

وی با اشاره به اینکه دین به مومنان و پیروانش نشاط، صفا و برخورد قوی با مشکلات می‎دهد، تاکید کرد: اگر زیارت امین‌الله را با دید محبت آمیز و عاشقانه قرائت کنیم یقینا به عمق محبت و شادی اسلام پی خواهیم برد.

خطیب حرم مطهر رضوی با بیان اینکه زیارت امین الله مصداق بارز آرامش و نشاط در زندگی است، ادامه داد: در زیارت امین‌الله که زائران در حرم مطهر امام رضا(ع) قرائت می‎کنند پیوسته از رضایت و آرامش انسان در زندگی صحبت شده است. قرائت زیارت امین‌الله به مومنان می‎آموزد که چگونه در درگاه الهی صحبت و از او طلب مغفرت و استغاثه کنند.

انتهای پیام/ح

R41347/P/S6,1188/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۲۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند

حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ضمن تبریک روز استاد اظهار کرد: اولین معلم بر اساس آموزه‌های معرفتی، دینی و قرآنی خداوند است.

وی افزود: پیامبر خودشان را معلم می‌دانند، معلمان باید این ویژگی را حفظ کنند و با ابعاد مختلف شخصیتی که دانشجو را پرورش می‌دهند، بتوانند ارتباط و شان را در دل دانش آموز بنشانند؛ چرا که به این امر بیش از گذشته احتیاج داریم و در این مسئله مهم‌ترین نقش را معلمان دارند.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 
حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: معلمان با وجود مشکلاتی که خارج از مدرسه و دانشگاه دارند و ذهنشان را درگیر کرده است، اما نباید هیچ زمانی از ایجاد امید و نشاط و آموزش و هیجان کلاس غافل شوند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: هر چه اثر معلم در متعلم بیشتر باشد، بزرگی یک معلم را می‌رساند، برخی از معلمان ممکن است محتوای آموزشی را خوب منتقل کنند، اما در حوزه‌های دیگر اثر کمتری بگذراند. اما معلمی که علاوه بر تدریس تخصص خود به ارائه آموزه‌های زندگی هم می‌پردازد باعث ایجاد علاقه به درس در دانش آموز و دانشجو و شکل گیری ارتباط میان آنها با خداوند، جامعه، خانواده، امید به آینده، افزایش اعتماد به نفس و شجاعت و جسارت خواهد شد.

حجت الاسلام رستمی گفت: مجموعه‌های مختلف مدیریتی، سیاستگذاری، قانون‌گذاری، ارکان جوامع، جریان رسانه ها، گروه‌های فرهنگی و مرجع باید به بحث تکریم شهر معلم توجه کنند. به نظرم در این موضوع اگر آموزش و پرورش را آینده کشور بدانیم، باید گفت معلمان آینده سازان کشور هستند. هر کسی خارج از بدنه آموزش و پرورش به این موضوع توجه کند و مسئولیت خود را بشناسد، بداند که نقش دهی و فرصت دهی به معلم همان فرصت دهی به آینده سازی کشور خودش خواهد بود.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: از ۵ سالگی همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی به مدرسه رفتم، برادر بزرگ‌تر بوده در کردستان عراق شهید شد و قبل از مرگشان به بنده سرود خمینی‌ای امام را یاد داد، در آن زمان معلمی به نام آقای نوروزی داشتیم که در اوقات فراغت بنده را صدا می‌زد و می‌گفت رستمی شعر خمینی‌ای امام را بخوان، پس از پایان سرود نمره ۲۰ را که آن زمان برایمان خیلی ارزشمند بود می‌گرفتیم.

حجت الاسلام رستمی گفت: انسان در هر مقطعی از زمان دارای معلم است، حتی دوره‌ای پدر و مادر هر فردی به عنوان معلم محسوب می‌شوند. در آن زمان آقای گل محمدی معلم ابتدایی درس علوم بندت بودند، اما قواعد نماز را هم یاد می‌دادند و با توجه به اینکه ۴۰ سال از طلبگی بنده گذشته، اما همچنان نکات نمازی که ایشان فرمودند را به یاد دارم.

وی در پایان اضافه کرد: امام راحل به نوعی آموزه‌های تربیتی و جریان ترقی که در کشور راه انداختند، نسل ما به عنوان معلم می‌تواند به آن ارزش‌ها افتخار کند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید
  • معلمی که آموزه‌های زندگی را تدریس کند، هویت دانشجوی خودش را تقویت می‌کند
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • سفر سردار رادان به خراسان رضوی به دعوت مردم متدین مشهد
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • استان خراسان رضوی گرم می‌شود
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری، اقتصاد زیارت و گوهرسنگ‌ها در اکسپو‭۲۰۲۴ تهران 
  • آئین نکوداشت آیت الله موسوی جزایری برگزار می شود
  • آئین تکریم آیت الله موسوی جزایری برگزار می‌شود